Information om covid-19

Kära gäster,

I dessa ovissa tider vill vi förmedla att vi håller öppet och att vi gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg som gäst hos oss. Hygien har alltid varit högsta prioritet hos oss och vi har i och med den rådande situationen med covid-19, förstärkt våra rutiner ytterligare för att skapa en trygg, säker och hälsosam miljö för våra underbara gäster och härliga personal.

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och råd vad gäller covid-19 och anpassar oss löpande efter rådande situation.

* Vi erbjuder möjligheter till avskilda möten bland annat genom egen matsal, rymliga lokaler och separata tider för måltider och kaffepauser.

* Vi tillhandahåller handsprit i alla lokaler

* Vi har inga buffémoment, endast bordsservering av lunch.

* Vi har begränsat antalet gäster per konferensrum och totalt. Vi har även möblerat luftigare i våra lokaler för att det ska vara större avstånd mellan våra gäster.

* För och eftermiddagskaffe med hembakt serveras på separata tider och vi ber alla gäster att hålla avstånd till varandra. Vi serverar gärna fika i konferenslokalen vid önskemål.

 * Vi är mycket måna om hälsan för våra gäster och medarbetare och vi följer upp alla våra medarbetare dagligen för att säkerställa att alla är friska och mår bra.

* Vi har utökat våra redan goda hygien- och städrutiner samt lagt till extra städ och desinficering flera gånger dagligen av våra sällskapsutrymmen och toaletter.

* Vi informerar alla ankommande grupper om vikten av att alla deltagare är helt friska och fria från symtom innan ankomst. 

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar och varmt välkommen till oss!